Jubileum 60 jaar


11 september 2019
bestaan wij
60 jaar

Woensdag 11 september 2019 was het precies 60 jaar geleden speeltuin de Zonnebloem is opgericht.

Dit jubileum hebben we het hele jaar door gevierd met allerlei activiteiten. Een fotowedstrijd op facebook, een zonnebloemenkweekwedstrijd en op 12 juli een groot zomeravondfeest in             samenwerking met Suppord en de scouting. Dit was een heel geslaagde avond, waar jong en oud volop hebben genoten van alle activiteiten die er waren. Ook is er een verloting georganiseerd waarbij alle prijzen zijn geschonken door de plaatselijke middenstand.

11 September is het jubileum officieel gevierd voor alle leden, sponsoren en samenwerkngspartners met een hapje en een drankje en enkele toespraken. Ook wethouder Verver was aanwezig en  ze heeft in haar toespraak het bestuur en alle vrijwilligers gefeliciteerd met het jubileum. Ze stond stil bij het belang van de speeltuin: kinderen die kunnen bewegen, leren spelen met elkaar, sociale contacten leggen en met elkaar leren communiceren.

Op 21 september werd het jubileumjaar afgesloten met een dagje uit voor de kinderen, de jongste kinderen zijn naar avonturenboerderij de Molenwaard geweest en de kinderen van 7 tot en met 13 jaar gingen naar de Belhamel in lage Zwaluwe. Het was een hele dag met supermooi weer.

Als bestuur zijn we heel trots op de vereniging en al onze vrijwilligers en we hopen op dezelfde manier door te gaan, zodat we over 5 jaar het volgende jubileum kunnen vieren.